Heb jij de live uitzending gemist maar wil je toch op de hoogte zijn van het laatste nieuws. Terugluisteren kan hieronder:

31-05-2023 – Formule 1 analyse GP Spanje

Race 7 van 22: Racen onder de Spaanse zon, dat staat ons te wachten aankomend weekend. Het Formule 1 circus zakt af naar het Iberische schiereiland naar het Circuit de Barcelona Catalunya voor de GP van Spanje. De meeste coureurs kunnen dit circuit dromen omdat hier jarenlang de wintertests gehouden werden. Waar gaan we op letten en wie pakt waarschijnlijk de winst? Je hoort het in een nieuwe Formule 1 analyse.

24-05-2023 – Formule 1 analyse GP Monaco

Race 6 van 22: Het is tijd voor het raceweekend van het jaar. Het absolute jetset feestje in het prinsendom aan de Middenlandse Zee. Onze vaste GP analist in heerlijk met vakantie, dus er is deze week versterking vanuit de andere kant van het spectrum. Annemijn schuift aan als F1 leek om samen met Alex de F1 van Monaco voor te beschouwen.

17-05-2023 – Formule 1 analyse GP Emilia Romagna

UPDATE: Vanwege de hevige regenval in de regio heeft de organisatie van de Formule 1 in Emilia Romagna besloten het raceweekend af te gelasten. Er zal dus niet geraced worden. Deze beslissing is genomen na het opnemen van de analyse. Vandaar dat deze dus wel online staat.

Race 6 van 23: We gaan voor de eerste keer dit jaar racen in Bella Italia. Er staat weer een race op een echt circuit op ons te wachten. Vorig jaar ging het weekend gehuld in regen, hoe komt het dat dat zoveel invloed heeft op een weekend? En hoe kreeg Max het voor elkaar om vorig weekend zoveel sneller te zijn dan de rest. Dat en meer in een nieuwe Formule 1 analyse.

03-05-2023 – Formule 1 analyse GP Miami

Race 5 van 23: Met de GP van Azerbaijan achter de rug gaat het circus voor het eerst dit jaar naar de VS. De GP van Miami staat ons te wachten. De spanningen bij Red Bull lijken op te lopen met beide rijders in kansrijke positie voor de WK titel dit jaar. Gaat de parkeerplaatsrace van komend weekend de verhoudingen verder op scherp zetten. Dat en nog veel meer in de Formule 1 analyse van deze week!

29-03-2023 – Formule 1 analyse GP Australië

Race 3 van 23: Was het voor Perez echt zo lastig zijn eerste plek te verdedigen bij de start? Wat houdt de breuk tussen Angela Cullen en Lewis Hamilton in? Heb je eigenlijk mentaal voordeel van het rijden van je “thuisrace”? Dat en nog veel meer in de Formule 1 analyse van deze week!

15-03-2023 – Formule 1 analyse GP Saudi-Arabië

Race 2 van 23: Samen met Cas blikken we terug op de eerste race van het seizoen. Natuurlijk kijken we vooruit naar wat we aankomend weekend kunnen verwachten over de 308,5km op het Jeddah Cornish Circuit in Saudi-Arabië.

01-03-2023 – Formule 1 analyse GP Bahrein

Race 1 van 23: Samen met Cas blikken we terug op de wintertest 2023 en kijken we alvast naar de aankomende F1 race in de woestijn van Bahrein.